تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 12
سپاس شده 26 بار در 22 ارسال
15-آبان-1393، 02:03 عصر
سلام بچه ها راستش من تو این مدت در حال درس خوندن بودم اونم با لذت بعد از چند سال متوجه شدم من چطوری میتونم درس بخونم ... و کلا ی امیدی توی وجودم هست که به کنکور امسال خیلی خوشبینم
ی برنامه ریزی منسجم دارم و می خوام اینجا مطرحش کنم و کسی هم کاری نداشته باشه کی کجای برنامست فقط همراهی کنه اگه قصده درس خوندن داره
بسم الله الرحمن الرحیم
اول ما هدفمونو معلوم میکنیم و اون هم کنکور ارشده نه قبولی توی ارشد
دوم درس میخونم برای اینکه لذت میبرم درس خوندن به من انرژی میده به من انگیزه میده کار ندارم قبول میشم یا نه با این کار دارم که دارم درست ترین کار ممکن رو با شرایط الانم انجام میدم
حالا هدف معلوم و انگیزه روشن
میمونه شناختن هدفی که میخوام انجام بدم ی کنکور با چندتا کتاب
ساختمان و زبان سی
ریاضی و آمار
مدیریت
زبان
ما هیچ درسی رو کنار نمیزارم شروع میکنیم با هر پایه ای که هستین برنامرو برای کسیایی چیدم که صفر کیلومترن پس هیچ ترسی وجود نداره که برسم یا نه و با ابن زمان زیاد میشه کلی کار انجام داد
شروع برنامه از شنبه البته ناگفته نماند من درس خوندنم کماکان ادامه داره و هیچ توقفی در اون نیست
اگه این خواهر جونه ما بزاره تا امروز برنامه رو میزارم
روند کار به این صورته که هر کسی آخر شب یا آخر دوره ای که برای هر درسی گذاشتیم دوس داشت بیاد بگه چی کار کرده
اگه خسته شده بود اشکال نداره به این فکر نکنید کسی میخواد ناامیدتون کنه اونقدر قدرت و امید داشته باشید که ناامیدم از شما انگیزه بگیره
فقط همین
به امید خدایی که هیچ دلی رو ناامید نمیکنه و تنها عشقه زنده قلبم خودشه
خدایا تو ظرفیته منو میدونی بیشتر از توانم امتحانم نکن
تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 12
با سلام مجدد به فاصله خیلی کم
من این هفته تمرکزم روی ساختمان داده و زبان C
کلا پاسکال رو نمیخونم به چند دلیل چون در مورد پاسکال تسط کافی رو دارم و دوم اینکه با توجه به کنکورا متوجه شدم که چند سال اخیر مانوری روی پاسکال انجام نگرفته این از این
با این که برنامه نویسیم خوبه ولی درس خوندنمو من تو این هفته این هفته
17 آبان تا 23 آبان اینجوری
زبان C
ساختمان داده
504 هر شب یک درس
من کاره خودمو انجام میدم و از شما انتظار دارم بیاین و با صحبت کردن و همراهی کردن به خودتون روحیه و انگیزه بدین
نکته: 504 اگه میخواین تازه شروع کنی شما از درس اول اگه وسطاشین به خوندن ادامه بدین اگه فک می کنین شما به خوندن این کتاب نیازی ندارین از ی کتاب دیگه شروع کنین ولی فقط بخونین و دست از خوندن ور ندارین
اگه سوالی داشتین همین جا مطرح کنین سعی کنین اینجا جون داشته باشه پر هیجان باشین
هر چیزی که بی حرکت باشه می گنده
قرار نیست ما تو این هفته اینارو تموم کنین از شنبه تا 5 شنبه درس جمعه استراحت یا اگه کسی دوس داشت میتونه درس بخونه
تایم درس خوندن هم نامعلوم با توجه به شرایط،توانایی و روحیه
یاعلی بگین بلند شین از جاتون یالا
تحصیلات :
کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی
سپاس ها 2
سپاس شده 9 بار در 8 ارسال
سلام
خوشحالم ادم با انگیزه میبینم.منم دارم شروع میکنم ولی از امار
هر شب زبان میخونم
پارسال سی وساختمان 75 درصد زدم ولی ریاضی خراب کردم بخاطر همین میخوام از اینجا شروع کنم
تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 12
سلام اسما جان خوش اومدی این برنامه است ققط برا شروع مهم نیست چی و از کجا من خودم پارسال ساختمان خوب زد و توی مدیریت هم گیج بازی درووردم هم سطح مطالعه ام ضعیف بود بیشتر مانورم روی مدیریته
تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 12
من کتاب سلامت صفدری و ترابی رو شروع کردم و اگه خدا بخواد میخوام تا آخر هفته تمومش کنم و البته با خلاصه اگه تونستم خلاصه هامو میزارم تو سایت نمیدونم خلاصش هست یا نه ؟ی سرچ کنم بهتون میگم
تحصیلات :
سپاس ها 2
سپاس شده 9 بار در 8 ارسال
من مدیریت رو گذاشتم واسه بعد از اینکه ریاضی و امار تموم کردم .چون پارسال همش مدیریت خوندم بجای بقیه درسها و مدیریت هم 30 درصد بیشتر نمیشد بزنی
تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 12
راستش از خوندن مدیریت ی قصده خوبی دارم میخوام همرو یکی کنم و امیدوارم بتونم از پسش بر بیام اینجوری میشه به ی درصد بالاتر امیدوار بود پایین تر درصد منم مربوط مدیریت و زبان که اصلا نخونده اومدم
امروز روزه خوبی بود چند ساعت مدیریت خوندم و خلاصه کردم صفدری چون تا الان نخوندم نظرم عوض شد و خونده های پارسالو دارم جمع می کنم که بعد مطالب جدید بهشون اضافه کنم الانم دارم میرم سراغ ی درس زبان
تحصیلات :
سپاس ها 81
سپاس شده 43 بار در 24 ارسال
چه پرانگیزه.آفرین.
حیفم اومد چیزی ننویسم. خوندن این مطالب این تاپیک یه حس خوبی به آدم میده...
تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 12
سلام شکوفه جان امیدوارم برا بقیه بچه ها همین طور باشه و همشون درسته نیستن مشغول درس خوندن باشن
من امروز ناپرهیزی کردم ساعت 8 صبح بیدار شدم(خنده :این شکلکا برا من غیرفعاله این چه وعضشه انگاری دست و پامو بستن )
مدیریت خوندم و میخوام الان برم سراغ ساختمان پاااااااااااااااااااااااشید ملت
تحصیلات :
کارشناسی نرم افزار
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
سلام چقد خوبه که همه با انرژی شروع به خوندن کردین.منم از امروز شروع میکنم ولی چون شاغلم یه خورده برنامم درهمه و همه کتابارو ندارم .دوستان میشه خلاصه هاتون رو برام بذارین استفاده کنم.
من عاشق زندگی هستم و زندگی عاشق من است.