میهمان گرامی ، خوش آمدید . عضــویت

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث و بررسی پیرامون کنکور دکترای انورماتیک پزشکی 93-94

سلام دوستان.
قبل از هر چیز خسته نباشید میگم به همه کسانی که امروز کنکور داشتند.
احتمالا تا هفته آینده کلید اولیه بیاد.
اگر دوست داشتید نظرتون رو راجع به سطح سؤالات و نوع سؤالات بگید.
هر نکته ای که فکر میکنید گفتنش میتونه تجربه ای بشه برای کسانی مثل من که برای سالهای آینده میخوان جدیتر بخونن.
پیشاپیش ممنونم.
با سلام به همه دوستان
خواهشمند است دوستانی که در کنکور 1 آبان 93 شرکت کرده اند نظر خود را اعلام کنند.
به نظر من میانگین 40 درصد احتمال قبولی خواهد داشت..
سلام.
بنظرم سؤالات مدیریت و انفورماتیک متفاوت بود با سالهای قبل.
کلیات سخت بود بنظرم.
ریاضی و ساختمان داده هم سطح متوسطی داشت.
سلام، امسال یه سری تغییرات فاحش نسبت به سالهای پیش ایجاد شده بود!
سوالای مدیریت اطلاعات کلا با تمی متفاوت طراحی شده بود، انفورماتیک مفهومی و تحلیلی! و بدتر از همه کلیات بود که خیلی تفسیری و تحلیلی بود و 5،6 تا سوال خیلی آسون داشت، و بقیه بسیار ریز و نکته ای، که انگار فقط برای پزشکان طراحی شده بود نه برای افرادی که چندماه وقت گذاشتن و خوندن!
hope is good things
من هم موافقم که سوالات سبکی متفاوت داشت
اصلا سوالات مدیریت و انفورماتیک را نپسندیدم چون به نظرم به درد کسانی خورد که استادشون طراح سوال بود
سوالات کلیات برخلاف سوالات گذشته بیماری شناسی نبود و فکر می کنم غالب داوطلب ها باهاش مشکل داشتند (حداقل من این طور فکر می کنم)
سوالات برنامه نویسی کاملا مغرضانه طراحی شده بود و اصلا نمی دونم طراح با چه هدفی این سوالات را طرح کرده بود
سوالات ریاضی و آمار بسیار ساده و تکراری بود و جواب دادن به حدود هفتاد درصد سوالات خیلی ساده بود
با اینکه تا حدودی زیادی به نتیجه امیدوارم ، به نظرم این سبک سوالات به هیچ وجه روایی و پایایی لازم را نداشت و باعث می شود برخی دانشجویان که شاید اساتیدشان طراح سوال بودند موفق تر شوند و این عادلانه نیست.
در انتظار فرصت عمری تباه کردم ، فرصت جوانیم بود من اشتباه کردم
موافقم ، 40 درصد شانس زیادی برای قبول خواهد داشت
با سلام
آقای rahim منظورتون از مغرضانه بودن سوالات بزنامه نویسی سخت بودن هست یا آسان بودن؟
با توجه به اینکه شما پارسال هم کنکور داده بودید و قبول هم شده بودید، به نظرتان حدود چه میانگینی به مصاحبه دعوت خواهد شد؟
دوستانی که کنکور دکتری 93 شرکت کرده اند لطفا نظر دهید
smt64 عزیز با درود
به نظرم سوالات برنامه نویسی نکات زیادی داشت ، با اینکه فقط به یک تست برنامه نویسی جواب ندادم ولی به نظرم طراحان عمدا سوالات برنامه نویسی را اینگونه طرح کرده بودند تا دانشجویان کامپیوتر نتوانند نمرات خوبی کسب کنند، چون برای مثال خودم که سال قبل با رتبه 14 پردیس قبول شدم پارسال برنامه نویسی 75 درصد سوالات را جواب داده بودم و کسانی که روزانه قبول شدند از من هم بهتر زده بودند و نقطه قوت من و سایر فارغ التحصیلین کامپیوتر بود. فکر می کنم میانگین بالای 30 به مصاحبه دعوت شوند . البته اگر تهران امسال دانشجو بگیرد این میانگین پایین تر هم خواهد بود.
از پاسختان سپاسگذارم
از ظرفیت امسال خبر دارید؟