(17-خرداد-1392، 09:04 عصر)mina9090 نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*باسلام.ممنون از اطلاع رسانیتون
ببخشید این رشته فقط به صورت مجازی ارائه شده؟؟ یعنی دانشگاه امیرکبیر ویا دانشگاههای دیگر و حتی علوم پزشکی این رشته را به صورت روزانه برگزار نمیکند؟ واینکه چه لیسانس هایی میتوانند در این رشته شرکت کنند و فرقش با انفورماتیک پزشکی چیست وکدام بهتر است؟
سلام
مديريت فناوري اطلاعات پزشكي 1. تعريف و هدف
دوره کارشناسی ارشد فناوري اطلاعات پزشكي به عنوان گرايش جديد از رشته مهندسي پزشكي پيشنهاد شده است.ضرورت وجود اطلاع رساني پزشكي در حوزه پزشكي در دهه هاي گذشته از عوامل مهم در توجيه فناوري اطلاعات به عنوان يك رشته كاربردي مهم در دهه اخير بوده است.نظر به گسترش سريع حوزه فناوري اطلاعات مديريت در اين حوزه اهميت روزافزوني يافته است. فناوري اطلاعات پزشكي هم اكنون از زمينه هاي مهم فناوري اطلاعات است و طبيعتاْ مديريت فناوري اطلاعات در اين حوزه اهميت زيادي دارد.
.2 طول دوره و شکل نظام
حداقل طول این دوره 4 نیمسال است، بدین معنی که دانشجویانی که ناچار به گرفتن دروس جبرانی نیستند، چنانچه کار درسی و تحقیقاتی خود را بنحو مطلوبی انجام دهند، می توانند دوره را در4 نیمسال به پایان برسانند.
نظام آموزشی آن واحدی است و مدت تدریس 1 واحد نظری 17 ساعت می باشد.
3. تعداد واحدهاي درسي
دانشجو براي تكميل دوره کارشناسی ارشد فناوري اطلاعات و مديريت بصورت مجازي بايد حداقل32 واحد درسي و تحقيقاتي بشرح زير با موفقيت بگذراند.
اصلی 27درس
اختياري 4 درس
پروژه تحقیق و يا دروس معادل 3 واحد
جمع 32 واحد
علاوه بر موارد فوق، هر دانشجو این دوره که قبلاً در دوره کارشناسی یا لیسانس، دروس جبرانی رانگذرانده باشد، باید با موفقیت آنها را بگذراند، از دروس جبرانی واحدی به دانشجو تعلق نمی گیرد.
تعداد دروس:
32 واحد شامل 5 درس اصلي و 4 درس اختياري و 6 واحد دروس معادل يا پروژه بنا بر نظر گروه آموزشي.
دروس اصلي:
1) اصول فناوري اطلاعات
2) كاربرد فناوري اطلاعات در پزشكي
3) اصول مديريت و برنامه ريزي استراتژيك
4) سيستمهاي اطلاعات بهداشتي
5) روش تحقيق
( مجموع :15 واحد)
دروس اختیاری:
1) روشهاي دسته بندي ,فشرده سازي و ذخيره سازي اطلاعات پزشكي-بهداشتي
2) طراحي و مديريت بانكهاي اطلاعات پزشكي
3) تحليل سيستمها براي مديريت اطلاعات بهداشتي-پزشكي
4) كاربرد سيستمهاي هوشمند در پزشكي
5) اقتصاد بهداشت و درمان
6) سازمان و مديريت بيمارستان
7) مباحث ويژه
( مجموع 12 واحد)
4. دروس جبرانی
1)مقدمه اي بر رياضيات مهندسي و روشهاي محاسبات عددي (براي دانشجويان با سابقه غير مهندسي)
در دوره آموزش الکترونیکی پایان نامه وجود ندارد.
دارندگان مدرک کارشناسی کلیه رشته ها می توانند در این آزمون شرکت کنند.
دانشگاه تهران نیز در دوره روزانه این رشته را پذیرش می کند. امتحان ورودی دانشگاه تهران از طریق آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش (وزارت علوم) می یاشد که ثبت نام آن آبان ماه و امتحان بهمن ماه می باشد و در آن آزمون فن آوری اطلاعات پزشکی زیر گروه مهندسی فن آوری اطلاعات می باشد.
خیلی از دروس مدیریت فن آوری اطلاعات پزشکی با انفورماتیک پزشکی شبیه است. چون مدیریت فن آوری اطلاعات پزشکی یک رشته مهندسی است قاعدتا بطور جدی تری وارد بحث های طاراحی و مهندسی و ریاضی می شوند.