میهمان گرامی ، خوش آمدید . عضــویت



رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حل تشریحی ازمون ها

#21
جواب برخي از سوالات 90-91 كه دوستان پرسيده بودن

نقل قول:سوال 40
در زبان C ما 4 نوع كلاس حافظه (متغير) داريم : register , auto , static , extern . تا زماني كه ما آدرس رو تغير نديم ، خود به خود عوض نميشه .. تو اين سوال هم آدرس متغير رو تغير نداديم . بنابرين عوض نشده گزينه د (فصل توابع C)

نقل قول:سوال 41
اين مربوط به مبحث چند ريختي توابع هست . چون پارامترهاي تابع مقدار دهي اوليه شده ، اگر هنگام فراخاني تابع برخي از آرگومان هارو ننويسيم ، مقدار پيش فرض آن در نظر گرفته ميشه ..مثلا اگه از 5 تا آرگومان 2 تاشو بنويسيم ،پارامترهاي تابع از سمت چپ به راست ، دو تاي اول مقدار ميگيرن و 3 تاي بعدي ،مقدار پيش فرض(فصل چند ريختي توابع ++C)

نقل قول:سوال 42
"char *s="74\0120
s اشاره گري به يك متغير char است . s يك آدرس است . s* به معناي محتواي جايي است كه آدرس s اشاره ميكند . از اين تركيب معمولا براي تعريف رشته استفاده ميشود . --s به معناي اين است كه ، s به يك خانه عقب تر اشاره كند (چون char است يك بايت اگر int باشه 2 بايت و ...)

واما '\' : اگر بعد از \ يك عدد بيايد ، آن عدد در مبناي 8 هست و براي پيدا كردن كد معادل بايد به دسيمال تبديل شود .بعد از \تا سه رقم به بعد به شرطي كه اعدادبين 0..7 بوده و معادل آن از 1111 1111 بزرگتر نباشد را ميتوان به كد دسيمال تبديل كرد .(مثال : 012\ كه معادل دسيمال آن 10 ميشود يا همان n\)

همين قضيه براي x\ هم تا 2 رقم با اعداد و حروف 0..9 , A..F ، به معناي عدد هگز است .(مثال : x0A\ كه معادل دسيمال آن 10 است يعني n\ )

با اين توضيحات فك كنم جواب سوال معلوم شد(فصل ورودي و خروجي و فصل اشاره گر ها در C)

نقل قول:سوال 43
نوع ديگر تعريف رشته استفاده استفاده از آرايه اي از كاراكتر ها هست .

در واقع ارايه نوعي اشاره گر هست . و نام آرايه( به عنوان مثال s ) و [0]s& ، هر دو به يك معني هست و آدرس اولين عنصر (آدرس شروع آرايه) ميباشد . از آنجا كه در زبان c نميتوان آدرس شروع آرايه را تغير داد، (بر خلاف اشاره گر ها) ، جملاتي مانند s++ , ... نادرست ميباشند .
گزينه د (فصل آرايه ها و فصل اشاره گر ها در C)

براي يادگيري مطالب فوق ميتونيد از هر كتابي با هر انتشاراتي كمك بگيريد .. من چون از دوران كارداني كتاب مقسمي رو داشتم ، همون رو خوندم .
.
.
.
 سپاس شده توسط moshfegh ، آرام
#22
کسی بلد نیست؟؟SadSadSad
#23
ممنونم از پاسخ کاملتون Rose
سلام دوستان ،

خدا قوت ،
لطفا راجع به جواب سوالای زیر راهنماییم کنید :

سوال 1 آزمون 88-89 :
کدام یک از بازه های زیر معتبر نیست ؟

سوال 2 آزمون 88-89 .

سوال 8 آزمون 88-89 .
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
#24
اینها رو هم ...
سلام
کسی میدونه
خطای معیار چطور محاسبه میشه و کلا چیه؟
و این ازمون t و زوجی و واریانس یک طرفه و دو طرفه چیه؟
این سوالات رو هم نمیدونم
سوال 74و75سال 88-89
63و72و73 سال 91-92

ممنون میشم لطف کنید و برام توضیح بدید[عکس: rose.gif][عکس: rose.gif][عکس: rose.gif]

#25
برخي از سوالات 88 89

نقل قول:سوال 1
در تعريف آرايه ، بازه انديس ميتونه از هر عددي تا هر عددي باشه به شرطي كه عدد دوم بزرگتر از عدد اول باشه . ميشه به جاي عدد از كاراكتر هم استفاده كرد به شرطي كه كد اسكي كاراكتر دوم بزرگتر از كاراكتر اول باشه ..
كد اسكي حروف بزرگ انگليسي از 65 (A) شروع ميشه و كد اسكي حروف كوچك از 97 (a) بنابرين در سوال ، چون g>A ، در نتيجه كامپايلر خطا ميگيره .

MaxInt ، يك مقدار Const است كه قبلا در پاسكال تعريف شده .(بزرگترين مقدار integer)
نقل قول:سوال 2
اگه تو دو آزمون اخير دقت كرده باشيد ، از اين نوع سوال ها با اين ابعاد ، ديگه تو كنكور نيومده ، احتمالا يه نفر باسواد تر از بقيه توشون پيدا شده و گفته كه نميشه سوال به اين بزرگي رو تو يك دقيقه حتي روخوني كرد .. بگذريم كه چقد خطاي كامپايلري داره(ِDownto رو با فاصله نوشته . آخر lable سمي كالن داره و ...). اگر هم احيانا تو كنكور اومد ، بهتره از سوال رد بشين چون خيلي وقت گيره

به نظر من وقت گذاشتن رو سوالاي قبل از سال 90-91 كار اشتباهيه . به جاش بريد تست هاي كارداني به كارشناسي كامپيوتر رو بزنيد .

نقل قول:سوال 8 هم كه آسونه ديگه . در هر بار اجراي حلقه ، ابتدا باقي مانده b تقسيم بر a حساب ميشه ، سپس اون عدد در b ضرب ميشه و داخل b ريخته ميشه و b چاپ ميشه .






 سپاس شده توسط moshfegh
#26
(26-ارديبهشت-1392، 11:33 صبح)setarejade نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*اینها رو هم ...
سلام
کسی میدونه
خطای معیار چطور محاسبه میشه و کلا چیه؟
و این ازمون t و زوجی و واریانس یک طرفه و دو طرفه چیه؟
این سوالات رو هم نمیدونم
سوال 74و75سال 88-89
63و72و73 سال 91-92

ممنون میشم لطف کنید و برام توضیح بدید[عکس: rose.gif][عکس: rose.gif][عکس: rose.gif]
دوست گرامی آمار درسی نیست که اصلا نخونید و اینجا بخواین یادش بگیریدبه نظر من باید براش وقت گذاشت. من معنی خطای معیار را توضیح می دم ولی فکر نکنم زیاد بتونه بهتون کمک کنه.
شما وقتی یه کنسرو میخرید اگر دقت کرده باشید روش نوشته وزن 5 +-150 گرم. این یعنی یا 145 گرمه یا 155گرمه و به معنای خطای 5 گرمی هستش. خطای معیار فرمولش خیلی راحته. شما اول امید ریاضی را محاسبه کنید. واریانس را هم محاسبه کنید. و مجذور واریانس هم انحراف معیار می باشد.

فرمول (انحراف از معیار +- امید ریاضی)

فرمول امید ریاضی و واریانس را هم بسته به اینکه از چه توزیعی دارین استفاده میکنید فرق داره

توضیحات من خیلی کلی بود چون اگه بخوام کامل توضیح بدم باید کلی مثال بزنم. به نظرم شما کتاب آمار پارسه را دانلود کنید و مطالعه کنید. جواب تمام سوالاتتون توی این کتاب هست.

dl.mohandesyar.com/90/4/Statistics%20and%20Probability/Statistics%20and%20Probability(*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
 سپاس شده توسط آرام
#27
سلام
ممنون گلم
من امار و احتمالات مهندسی رو خوندم امار پارسه رو هم گرفتم اما خطای معار و اون ازمون ها رو ندیدم
به هر حال ممنون کاش توضیحی هم درباره ازمون ها میدادید
خیلی سرچ کردم اما پیدا نکردم
ممنون
 سپاس شده توسط Mahtab
#28
(26-ارديبهشت-1392، 04:44 عصر)setarejade نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام
ممنون گلم
من امار و احتمالات مهندسی رو خوندم امار پارسه رو هم گرفتم اما خطای معار و اون ازمون ها رو ندیدم
به هر حال ممنون کاش توضیحی هم درباره ازمون ها میدادید
خیلی سرچ کردم اما پیدا نکردم
ممنون
با سلام دوست عزیز کتاب امار پارسه خیلی مرجع کاملیه من خودم این کتابو خوندم ولی الان دیگه فکر نمیکنم فرصتی باقی مونده باشه سوال شما فصل اخر کتاب پارسه بطور کامل و مفصل توضیح داده شده تو اینترنت چیزه مفیدی پیدا نخواهید کرد
#29
[quote='omi' pid='17826' dateline='1368692931']
برخي از سوالات 88 89

[quote]
سوال 1
در تعريف آرايه ، بازه انديس ميتونه از هر عددي تا هر عددي باشه به شرطي كه عدد دوم بزرگتر از عدد اول باشه . ميشه به جاي عدد از كاراكتر هم استفاده كرد به شرطي كه كد اسكي كاراكتر دوم بزرگتر از كاراكتر اول باشه ..
كد اسكي حروف بزرگ انگليسي از 65 (A) شروع ميشه و كد اسكي حروف كوچك از 97 (a) بنابرين در سوال ، چون g>A ، در نتيجه كامپايلر خطا ميگيره .

MaxInt ، يك مقدار Const است كه قبلا در پاسكال تعريف شده .(بزرگترين مقدار integer)
[/quote]
[quote]
سوال 2
اگه تو دو آزمون اخير دقت كرده باشيد ، از اين نوع سوال ها با اين ابعاد ، ديگه تو كنكور نيومده ، احتمالا يه نفر باسواد تر از بقيه توشون پيدا شده و گفته كه نميشه سوال به اين بزرگي رو تو يك دقيقه حتي روخوني كرد .. بگذريم كه چقد خطاي كامپايلري داره(ِDownto رو با فاصله نوشته . آخر lable سمي كالن داره و ...). اگر هم احيانا تو كنكور اومد ، بهتره از سوال رد بشين چون خيلي وقت گيره

به نظر من وقت گذاشتن رو سوالاي قبل از سال 90-91 كار اشتباهيه . به جاش بريد تست هاي كارداني به كارشناسي كامپيوتر رو بزنيد .

[/quote]

[quote]
سوال 8 هم كه آسونه ديگه . در هر بار اجراي حلقه ، ابتدا باقي مانده b تقسيم بر a حساب ميشه ، سپس اون عدد در b ضرب ميشه و داخل b ريخته ميشه و b چاپ ميشه .
[/quote]

[quote]

سلام ، خدا قوت

ممنونم از راهنماییتون.

لطفا اگه کلید آزمون 90-91 رو دارید آپلود می کنید . من کلید رو ندارم ،وقتی سوالا رو حل می کنم مطمئن نیستم درست به جواب رسیدم یا نه ؟

[/quote]

[quote]
سوالات آزمون 91 :

سوال 3 : گزینه الف درسته ؟

سوال 4 : گزینه ج درسته ؟

سوال 5 : چون ورودی که از نوع اعشاریه ،داخل متغییر int ریخته شده قسمت اعشاری اون حذف می شه و گزینه "د" جواب می شه ؟

سوال 7 : گزینه "د" درسته ؟

سوال 16 : گزینه "ب" درسته ؟

سوال 19 : گزینه الف ؟

سوال 21 : گزینه "د" ؟

[/quote]
[quote]

لطفا سوال 23 و 12 و 10و 8 آزمون 91 رو توضیح می دید ؟

[/quote]

[quote]با تشکر[/quote]

*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
#30
نقل قول:لطفا اگه کلید آزمون 90-91 رو دارید آپلود می کنید . من کلید رو ندارم ،وقتی سوالا رو حل می کنم مطمئن نیستم درست به جواب رسیدم یا نه ؟

كليد تمامي آزمون ها از سال 89 تا 91 رو ميتونيد از *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* دريافت كنيد


برخي از سوالات 91-92
نقل قول:سوال 12
اين مربوط ميشه به فصل توابع ، مبحث "اشاره گر به تابع"

از آنجايي كه كدهاي يك تابع نيز جايي از حافظه را اشغال ميكنند ، در نتيجه داراي آدرس شروع هستند . نام تابع آدرس ابتداي تابع است بنابرين ميتوان اشاره گري به اين آدرس تعريف كرد مثال :
کد پی‌اچ‌پی:
int (*fn)(float x); 
در اينجا ما اشاره گري تعريف كرديم كه ميتواند به توابعي كه يك عدد float به عنوان پارامتر ميگيرند و يك خروجي int ميدهند ، اشاره كند .
اگر اين عبارت را مساوي نام تابع (به عنوان مثال F1 ) قرار دهيم ، آدرس شروع F داخل آن ريخته ميشود و براي فراخي تابع F با استفاده از اشاره گر ، به عنوان مثال از الگوي زير استفاده ميكنيم :
کد پی‌اچ‌پی:
(*fn)(6.33); 

نقل قول:سوال 23
اينم مربوط به مبحث توابع و متغير محلي ميباشد.
متغير هايي كه داخل يك بلوك از كد {} تعريف ميشون ، فقط داخل اون بلوك و بلوك هاي داخلي اون بلوك شناخته شده هستن .اگر داخل بلوكي متغييري هم نام با يك متغير عمومي تعريف شود . اگر داخل آن بلوك از آن استفاده شود ، منظور متغير محلي است و نه عمومي


کد پی‌اچ‌پی:
{n=5{n=cout<<n}}  

3 چاپ ميشود 


نقل قول:سوال 8
اين سوال رو خودم هم شك دارم . از جمله widget x معلومه كه widget يك نوع datatype هست . پس تابع f تابعي است يك پارامتر از نوع widget ميده و يك مقدار widget به عنوان خروجي برميگردونه . پس تابع f يك تابع معمولي هست و ربطي به سازنده بودن نداره . بنابرين تابع سازنده همون main هست كه فقط يك بار فراخاني شده .

دوستان ديگر اگه نظري دارند بيان كنند .

نقل قول:با توجه به تعريف آرايه
[align=LEFT]
کد پی‌اچ‌پی:
a[0]=a[1]=a[2]=a[3]=16 a[4]= 32 ,,,,,, 

بنابرين :
کد پی‌اچ‌پی:
a[0]<>a[1] , i=1
a
[3]-=a[2] =>a[3]=8

a
[1]<>a[2] , i=2
a
[4]-=a[3] , a[4]=24

a
[2]<>a[3] =>false 







 سپاس شده توسط hadi ، moshfegh


موضوعات مشابه ...
موضوع
  پاسخ تشریحی سوالات کنکور سال 92-93



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان