9-اسفند-1391، 07:10 عصر
سلام بچه ها. خدا قوت.
میخواستم بپرسم که منبع تستی برای مدیریت وجود نداره؟!!!!
منابع تست برای درس مدیریت |
||||||
9-اسفند-1391، 07:10 عصر
سلام بچه ها. خدا قوت.
16-اسفند-1391، 09:16 عصر
وجــــــــود نـــــــدارهــ بچه ها؟
منم این سوال رو دارمــ ![]() هر چقدر هم تنها هستی لباس خوب بپوش براي خودت غذای خوب بپز خودت را به صرف قهوه ای در يک خلوت دنج ميهمان کن برای خودت گاهی هديه ای بخر وقتی به خودت احترام می گذاری احساس سربلندی می کنی آنوقت ديگر از تنهايی به ديگران پناه نمی بری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد می کنی يادت باشد عزت نفس غوغا می کند
16-اسفند-1391، 11:19 عصر
دوستان جهت تست زدن درس مديريت مي توان از كتابهاي زير استفاده بفرماييد : درسنامه مديكال انفورماتيك مقطع دكترا ( خانم شاهمرادي ) بانك سوالات انفورماتيك پزشكي انتشارات جعفري مجموعه سوالات كنكور كارشناسي ارشد مدارك پزشكي و همچنين كتاب بانك سوالات فن آوري اطلاعات سلامت
خدایا ، امروز زندگیم را در دستان توانمندت قرار می دهم و به تو، توکل می کنم که چراغ و هدایتگر راهم باشی .
خدایا اگر به یاد آورم که در گذشته چگونه از من مراقبت کردی شهر از بالا زیباست ؛ و آدم ها از دور جذاب .لطفاً فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونیددر زمان حال به تو توکل می کنم و می دانم، سپردن آینده به دستان توانای تو، بسیار اسان است. ![]() اگر می خواهی خوشبخت ، باشی سعادت دیگران را هم در نظر بگیر اگر شادی و تمام چیزهای مطلوب را با دیگران قسمت کنید ، شادی و چیزهای مطلوب بیشتری را به سمت خودتان جذب می کنید. امتحان کنید
![]() ![]()
21-اسفند-1391، 10:56 عصر
(16-اسفند-1391، 11:19 عصر)MaN!a نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*دوستان جهت تست زدن درس مديريت مي توان از كتابهاي زير استفاده بفرماييد : درسنامه مديكال انفورماتيك مقطع دكترا ( خانم شاهمرادي ) بانك سوالات انفورماتيك پزشكي انتشارات جعفري مجموعه سوالات كنكور كارشناسي ارشد مدارك پزشكي و همچنين كتاب بانك سوالات فن آوري اطلاعات سلامت لطف کنید هر کی ebookاین کتابارو داره بزاره سپاس
22-اسفند-1391، 02:08 عصر
مگه فناوری اطلاعات سلامت همون مدارک پزشکی نیست؟اگه آره مگه سوالات بانک فناوری اطلاعات سلامت یعنی همون سوالات ارشد مدارک پزشکی؟
21-مهر-1394، 03:11 عصر
سلام بچه ها من این دو تا کتاب تست مدیریت. یعنی بانک سوالات فناوری اطلاعات سلامت و مجموعه سوالات کنکور ارشد مدارک مزشکی رو از کجا پیدا کنم ممنون میشم انتشارات جعفری نداشت
| ||||||
|