میهمان گرامی ، خوش آمدید . عضــویت



رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس

#1
دانشگاه تربیت مدرس یک دانشگاه دولتی در تهران می باشد که تحت پوشش وزارت علوم می باشد. این دانشگاه فقط در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می پذیرد و دانشجوی کارشناسی ندارد. در گذشته تمامی دانشجویان این دانشگاه بورسیه هیات علمی دانشگاههای مختلف بوده اند اما در حال حاضر این امر فقط مختص برخی از دانشجویان دکترای این دانشگاه می باشد. از ویژگیهای اختصاصی این دانشگاه این است که هر دانشجو می تواند علاوه بر دروس رشته خود ٫ دروس مدرسی را هم بگذراند که گذراندن این دروس برای کسانی که قصد تدریس در دانشگاهها را دارند مفید است. این دانشگاه دارای دانشکده های مختلف می باشد که یکی از این دانشکده ها ٫ دانشکده علوم پزشکی می باشد. در واقع تنها دانشگاه وابسته به وزارت علوم است که رشته های علوم پزشکی در آن دایر است. البته دانشکده علوم پزشکی از نظر آموزشی و دانشجویی تحت نظر وزارت بهداشت می باشد اما از نظر مالی و اداری تحت پوشش وزارت علوم می باشد. پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشکده علوم پزشکی تا سال ۱۳۹۰ از طریق آزمون ورودی کارشناسی ارشد سازمان سنجش (وزارت علوم) بوده است. اما از سال ۱۳۹۱ پذیرش در این دانشکده از طریق آزمون ورودی کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می باشد. پذیرش دانشجوی دکترا در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس از سال 1390 از طریق آزمون ورودی دوره دکترای وزارت علوم (سازمان سنجش) می باشد اما قبل از آن آزمون ورودی دکتری ، راسا"توسط خود دانشگاه تربیت مدرس انجام می شد. دانشکده علوم پزشکی تربیت مدرس در ابتدا ارتباط چندانی با وزارت بهداشت نداشت اما در 4 سال اخیر به تدریج نفوذ وزارت بهداشت بر این دانشکده بیشتر شد. با این حال چون دانشگاه تربیت مدرس کلا" زیر نظر وزارت علوم است هنوز هم این دانشکده جزِیی از وزارت علوم است.

گروه انفورماتیک پزشکی در دانشکده علوم پزشکی قرار دارد. مدیر گروه آن جناب آقای دکتر فیروزآبادی می باشند که تحصیلات مندسی برق و مهندسی پزشکی دارند و درجه استاد تمام هستند. این گروه در مهرماه ۱۳۹۰ تاسیس شده است و فعلا" فقط در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. برخی استادان این گروه از دانشکده های فنی دانشگاه تربیت مدرس تامین می شوند. دانشگاه تربیت مدرس در رشته های فنی هم دانشجو می پذیرد که این امر یک نقطه قوت برای گروه انفورماتیک پزشکی محسوب می شود.
در سایت دانشگاه تربیت مدرس ٫ مطالب زیر درج شده که عینا" به استحضار می رسد:
دانشگاه تربیت مدرس به منظور تحقق اهداف تبیین شده در اساسنامه دانشگاه خود از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان شجره طیبه و مولود انقلاب اسلامی و دانشگاهی پیشرو در آموزش و پژوهش، با هدف تولید علم نافع، گسترش مرزهای دانش و فناوری با مرجعیت علمی و هویت اسلامی و انقلابی و به ویژه تربیت اعضای هیأت علمی و محققان مومن و متعهد به انقلاب اسلامی در رشته های علمی مورد نیاز دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی و به منظور گسترش تحصیلات عالی و تحول اساسی در آموزش عالی کشور و توسعه و تقویت نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری و افزایش سهم تولیدات علمی و توسعه علوم انسانی با تأکید بر مبانی اسلامی و نیازهای ملی و فناوریهای نوین و کاربردی با تعامل مراکز علمی، منطقه ای و بین المللی در سال 1360تأسیس شده است.

در حال حاضر فعالیتهای علمی دانشگاه با طیفی گسترده از حوزه های علوم مختلف در 148 رشته کارشناسی ارشد و 110 رشته دکتری، در قالب 13 دانشکده (علوم انسانی،اقتصاد و مدیریت، فنی و مهندسی، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و محیط زیست، علوم پزشکی، هنر و معماری، علوم پایه، علوم زیستی، علوم ریاضی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دریایی ) و 14 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی (پژوهشکده فرهنگ و اندیشه دینی، مرکز مطالعات مدیریت و توسعه فناوری، مرکز مطالعات آفریقا، مرکز بین المللی تحقیقات زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی، مرکز مطالعات و برنامه ریزی شبکه های قدرت، مرکز مطالعات مدیریت و تأمین و نگهداری و روسازی، مرکز مطالعات چابهار، پژوهشکده مهندسی آب، پژوهشکده فناوری اطلاعات، پژوهشکده آلودگی محیط زیست، پژوهشکده اقتصاد، مرکز تحقیقات توسعه زیست فناوری ، مرکزکارآفرینی و مرکز رشد) و همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه، واحد بین الملل نور و دانشگاه ایرانی- سوری فارابی (در حال راه اندازی در کشور سوریه) تمرکز یافته است.

این امر به تنها دانشگاه جامع تحصیلات تکمیلی کشور این امکان را می دهد که در یک حرکت علمی مستمر همراه با دیگر مراکز دانشگاهی ضمن برخورداری از سهمی موثر و ارزنده در تولید علم و رفع نیازهای علمی تحقیقاتی کشور، در جهت دستیابی کشور به جایگاه علمی شایسته رکنی اساسی باشد. افزون بر آن این دانشگاه در راستای برنامه چشم انداز 20 ساله کشور و ایجاد زیرساختهای توسعه علمی و ارتقای دانشگاه، مجوزهای لازم برای تأسیس دانشکده های جدید و مورد نظر کشور را اخذ نموده است.

این دانشگاه در مهرماه 88 دارای 6871 دانشجوی بوده است که از این تعداد 2218 نفر در مقطع دکتری، 4653نفر در مقطع کارشناسی ارشد، مشغول به تحصیل می باشند. دانشگاه دارای 516 عضو هیأت علمی است که قریب به 60 درصد آنها از مرتبه علمی دانشیاری و استادی برخوردارند. شایان ذکر است کتابخانه مرکزی دانشگاه تربیت مدرس نیز در زمرۀ سه کتابخانه ای است که از سوی وزارت علوم برای اجرای طرح ملی تأمین مدرک، برگزیده شده است.


دانشگاه تربیت مدرس در سه سال گذشته با تمرکز بر کیفیت آموزش، کیفیت پژوهش و کیفیت امور دانشجویی و فرهنگی و ارتباطات علمی بین المللی، با چندین پله صعود جزء سه دانشگاه برتر کشور و جزء دانشگاههای برتر کشور موضوع بند«ز» ماده 50 قانون برنامه چهارم توسعه و جزء 10 دانشگاه برتر جهان اسلام و خاورمیانه قرار گرفته است.
دانشگاه دارای شخصیت حقوقی و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و از نظر اداری و مالی تابع مقررات خاص است كه به تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی خواهد رسید و اعتبارات آن تحت نظر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هزینه خواهد شد.
دانشگاه دارای دوره های آموزشی و تحقیقاتی برای تربیت استاد و محقق خواهد بود.
دانشگاه با رعایت بند " د " ماده 6 مقاطع كارشناسی ارشد، دكترا و تخصص دایر خواهد كرد.

تبصره : اولویت با تاسیس دوره های كارشناسی ارشد و بالاتر است.
 سپاس شده توسط آرام ، Harika ، elahe ، MaN!a ، xxx ، MT1391 ، فرزانه


موضوعات مشابه ...
موضوع
  قبولیای تربیت مدرس سال 92
  گروه انفورماتیک پزشکی تربیت مدرس
  دوره زبان تافل تقلیلگرا در دانشگاه تربیت مدرس
  برنامه درسی کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی دانشگاه تربیت مدرس مهر 1392
  برنامه هفتگی تربیت مدرس
  آغاز مراحل ثبت نام در تربیت مدرس..
  اطلاعیه تکمیلی شماره 1 دانشگاه تربیت مدرس درخصوص ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی
  انتشار اطلاعیه نحوه ثبت نام تربیت مدرس



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان