15-خرداد-1391، 08:40 عصر
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* رو قبلا معرفی کرده بودم احتمالا دوستانی که مثل بنده تو رشته شون با امار زیاد سر و کار دارن با وبلاگ ایشون آشنایی دارن و از مطالب اموزشی ایشون استفاده کردن اما اخیرا ایشون فایل اموزشی آشنایی با روش های نمونه گیری و تعیین تعداد نمونه رو قرار دادن که به نظرم خیلی عالی توضیح داده بودن گفتم لینکش رو برای شما هم قرار بدم
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
در ضمن ایشون اخیرا یک مجموعه ی اموزشی مفید برای بچه های علوم پزشکی تدوین کردن که دانلود اون ها رو به تمام علاقه مندان و دوستانی که برای پایان نامه شون به امار احتیاج دارن توصیه می کنم
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
در ضمن ایشون اخیرا یک مجموعه ی اموزشی مفید برای بچه های علوم پزشکی تدوین کردن که دانلود اون ها رو به تمام علاقه مندان و دوستانی که برای پایان نامه شون به امار احتیاج دارن توصیه می کنم