انجمن تخصصی فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی ایران
کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - نسخه قابل چاپ

+- انجمن تخصصی فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی ایران (http://www.himt.ir)
+-- انجمن: جزوات و کتاب های درسی و آموزشی (http://www.himt.ir/forum-41.html)
+--- انجمن: جزوات و کتابهای فناوری اطلاعات سلامت (http://www.himt.ir/forum-46.html)
+--- موضوع: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری (/thread-58.html)

صفحات 1 2 3

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 9-بهمن-1390

(9-بهمن-1390، 10:56 صبح)عرب کرمانی نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام
باتوجه به اینکه تعدادزیادی ازفصول این کتاب (سلامت الکترونیک)مربوط به معرفیه کشورهای مختلف میشه به نظرشماخوندن این کتاب برای ارشدلازمه یا پرونده الکترونیک سلامت روبخونیم کافیه؟
به نظرم خوندن این کتاب لازم نیست،همون پرونده الکترونیک سلامت کافیه

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - mokhtarm - 1-اسفند-1390

(11-ارديبهشت-1390، 02:38 عصر)hadi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید**شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
لینک مستقیم فایل بالایی

سلام خسته نباشي.
اين لينک باز نميشه.

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 2-اسفند-1390

(1-اسفند-1390، 12:34 عصر)mokhtarm نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
(11-ارديبهشت-1390، 02:38 عصر)hadi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید**شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
لینک مستقیم فایل بالایی

سلام خسته نباشي.
اين لينک باز نميشه.
مشکلی نداشت چک کردم،در اولین فرصت رو سایت خودمون مستقیما میزارم/

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - عرب کرمانی - 2-اسفند-1390

(24-تير-1390، 04:41 عصر)hadi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
(24-تير-1390، 04:03 عصر)mokhtari نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*یه سایتی بهتون معرفی می کنم که اگه مایل بودید می تونید کتابای خیلی خوبی رو از اونجا به طور رایگان دانلود کنید
آقای مدیر اجازه هست؟
حتما خوشحال هم میشیم
در ضمن اگه می تونید تو بخشهای مربوطه این سایت موضوع رو ایجاد کنید و لینک دانلود هر کتاب رو تو هر موضوع قرار بدید فکر کنم این جوری خیلیم بهتر باشه/Rose

سلام
مامنتظرمعرفی سایت هستیم!!!!!

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - آرزو - 7-فروردين-1391

تشکراززحماتتون.من میخاستم این فایل رودانلودکنم اما لینک بازنشد

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 8-فروردين-1391

(7-فروردين-1391، 08:26 صبح)آرزو نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*تشکراززحماتتون.من میخاستم این فایل رودانلودکنم اما لینک بازنشد
لینک دانلود مشکلی نداره لطفا دوباره امتحان فرمایید.

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - majidjangi - 27-فروردين-1391

سلام. اين كتاب براي كنكور بچه هاي انفورماتيك پزشكي هم مفيده؟

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 28-فروردين-1391

(27-فروردين-1391، 07:37 صبح)majidjangi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام. اين كتاب براي كنكور بچه هاي انفورماتيك پزشكي هم مفيده؟
مفید هست ولی تو منابع اعلامی وزارت برای کنکور نیست.

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hoosh234 - 2-خرداد-1391

لطفا چنانچه يكي از دوستان دانلود كرده برام ايميل كنه.تير كنكور ارشدش رو دارم

RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - موحديان - 28-آذر-1391

با سلام و ضمن تشكر . به استحضار مي رساند ، اسكن صفحات كوچكتر بوده و سطر آخر بعضي صفحات اسكن نشده است كه در بعضي از صفحات مطالب ناقص مي باشد .