![]() |
کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - نسخه قابل چاپ +- انجمن تخصصی فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی ایران (http://www.himt.ir) +-- انجمن: جزوات و کتاب های درسی و آموزشی (http://www.himt.ir/forum-41.html) +--- انجمن: جزوات و کتابهای فناوری اطلاعات سلامت (http://www.himt.ir/forum-46.html) +--- موضوع: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری (/thread-58.html) |
RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 9-بهمن-1390 (9-بهمن-1390، 10:56 صبح)عرب کرمانی نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلامبه نظرم خوندن این کتاب لازم نیست،همون پرونده الکترونیک سلامت کافیه RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - mokhtarm - 1-اسفند-1390 (11-ارديبهشت-1390، 02:38 عصر)hadi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید**شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* سلام خسته نباشي. اين لينک باز نميشه. RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 2-اسفند-1390 (1-اسفند-1390، 12:34 عصر)mokhtarm نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*مشکلی نداشت چک کردم،در اولین فرصت رو سایت خودمون مستقیما میزارم/(11-ارديبهشت-1390، 02:38 عصر)hadi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید**شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - عرب کرمانی - 2-اسفند-1390 (24-تير-1390، 04:41 عصر)hadi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*(24-تير-1390، 04:03 عصر)mokhtari نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*یه سایتی بهتون معرفی می کنم که اگه مایل بودید می تونید کتابای خیلی خوبی رو از اونجا به طور رایگان دانلود کنیدحتما خوشحال هم میشیم سلام مامنتظرمعرفی سایت هستیم!!!!! RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - آرزو - 7-فروردين-1391 تشکراززحماتتون.من میخاستم این فایل رودانلودکنم اما لینک بازنشد RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 8-فروردين-1391 (7-فروردين-1391، 08:26 صبح)آرزو نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*تشکراززحماتتون.من میخاستم این فایل رودانلودکنم اما لینک بازنشدلینک دانلود مشکلی نداره لطفا دوباره امتحان فرمایید. RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - majidjangi - 27-فروردين-1391 سلام. اين كتاب براي كنكور بچه هاي انفورماتيك پزشكي هم مفيده؟ RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hadi - 28-فروردين-1391 (27-فروردين-1391، 07:37 صبح)majidjangi نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام. اين كتاب براي كنكور بچه هاي انفورماتيك پزشكي هم مفيده؟مفید هست ولی تو منابع اعلامی وزارت برای کنکور نیست. RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - hoosh234 - 2-خرداد-1391 لطفا چنانچه يكي از دوستان دانلود كرده برام ايميل كنه.تير كنكور ارشدش رو دارم RE: کتاب سلامت الکترونیک(E-health) دکتر ترابی و صفدری - موحديان - 28-آذر-1391 با سلام و ضمن تشكر . به استحضار مي رساند ، اسكن صفحات كوچكتر بوده و سطر آخر بعضي صفحات اسكن نشده است كه در بعضي از صفحات مطالب ناقص مي باشد . |